De fleste av oss har opplevd spenninger i muskulaturen. Dårlige arbeidsstillinger, overanstrengelse, men også stress, sinne og angst kan medvirke til at det oppstår muskulære spenninger som forårsaker dårlig blodsirkulasjon og utløser smertetilstander i kroppen. 

Behandling for Alle tilbyr muskelterapi og et bredt spekter av massasjer. Nedenfor kan du lese om våre ulike tilbud, kanskje finner du noe som passer perfekt for deg. 

Muskelterapi: 
Muskelterapi er en samlebetegnelse på ulike behandlingsteknikker som benyttes av våre terapeuter. Eksempler på teknikker som benyttes: Triggerpunktsmassasje, Klassisk massasje, Idrettsmassasje, Dybdemassasje, Myofacial release. 
Behandlingen tilpasses kunde. Målet er å løse opp i muskelspenninger og minimere muskelknuter. Behandlingen kan benyttes både akutt og forebyggende. Passer spesielt godt for idrettsutøvere eller deg som opplever muskulære problemer som krever behandling. Vi har kunder i alle alderssegmenter inne til muskelterapi, alt fra syvåringen som fikk strekk på fotballtrening, bestemor på nittifire som ønsker å holde muskulaturen vedlike, til marathon-løperen som sliter med benhinnebetennelse. 
Her kan du velge mellom 20, 30 eller 40 minutters behandlingstid. 

Klassisk Massasje: 
I klassisk massasje benyttes hendene til å utføre ulike kna-, strekk-, stryke- og trykketeknikker. Dette er en dyptgående terapeutisk massasje. Massasjeformen gir mange positive effekter som økt blodsirkulasjon, bedre elastisitet i ledd-/sener-/muskler, minsker smerter, bedrer søvnen og reduserer stress. I tillegg er den forebyggende for plager i hele muskelsystemet vårt. 
Klassisk massasje (også kalt svensk massasje) tilpasses i stor grad kunden sitt behov. Her masseres gjerne hele kroppen og en kan med fordel velge 60 minutters varighet. 
Massasjen kan benyttes f.eks. som preventivt tiltak for strekk eller krampe i muskulatur som utsettes for stor belastning, eller for å løse opp spenninger i kroppen som følge av overbelastning. Vi tilbyr timer på 30 eller 60 minutter. 

Rygg-og nakkemassasje:
Her får du en klassisk massasje kun på rygg og skuldrer-/nakke. Perfekt for deg som sitter lange dager på kontoret eller generelt mye foran PC. Forebyggende effekt på blant annet stiv-nakke og musearm. Har du en stressende hverdag? Sliter du med stive skuldrer, nakke, eller opplever mye hodepine eller migrene? Sett av 30 minutter til å ta vare på deg selv. 

Avspenningsmassasje: 
Legg deg ned og nyt. Her er målet å redusere stress, finne roen i kroppen og skape økt velvære. Massasjen er herlig og effektiv, men ikke like dyptgående som for eksempel muskelterapi. Ønsker du litt selvpleie vil vi anbefale å teste ut denne. Her kan det være lurt å ha åpen kalender etter timen, sannsynligheten for at du blir både trøtt og avslappet er stor. Hele kroppen masseres. Her får du 60 minutter med perfekt «me time». 

Lymfedrenasje: 
Dersom lymfesystemet vårt ikke fungerer vil slaggstoffer hope seg opp i kroppen og skape hevelse. Dette kan gi oss plager, smerter og nedsatt kroppsfunksjonalitet. 
Lymfedrenasje hjelper kroppen å drenere bort overskuddsvæske og dermed bli kvitte seg med slaggstoffer som av ulike årsaker kan ha hopet seg opp i systemet. Dermed oppnår en raskere gjenoppretting av systemet. Behandlingen virker forebyggende men kan også ha effekt på f.eks.: høyt blodtrykk, hovne-/urolige ben, kramper, revmatiske lidelser, migrene, ødem og uren hud. 
Behandlingen passer også godt for idrettsutøvere, særlig etter en periode med hard trening. Lymfedrenasje vil kunne være med på å bedre både resultater og helsen på sikt. 
Vi har mange ulike kunder inne til lymfedrenasje, blant annet sliter mange kvinner med væskeopphopning i kroppen. Vi har også kunder ønsker lymfedrenasje etter sykdom-og/eller skade. For å oppnå et godt resultat tilbyr vi 60 minutters behandlingstimer. 

Har du spørsmål knyttet til våre tilbud eller fortsatt er usikker på hva du skal velge? Da er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på mail eller telefon 55284440. 

Ønsker du å bestille deg en time på avdeling Sletten kan du klikke deg videre her. 
Vi tilbyr også et mindre utvalg ved Oasen Senter, time kan bestilles her. 

Alle våre behandlere er høyt utdannede terapeuter og ønsker deg velkommen til massasjebehandling.