Vektreduksjon

Gå ned mellom 7 og 13 kg på 3 uker. vi har slanket over 500 personer de siste 12 årene, med fantastiske resultater å vise til.

Bestill Time Nå

Via vår online-booking kan du booke en time hos oss her og nå.
Bestill time

Med akupunktur kan du få hjelp til å gå ned i vekt. Akupunktur  kan hjelpe til å redusere eller fjerne helt selve sultfølelsen og symptomene på sult. Men som kjent kan man spise uten å føle sult. Så metoden krever uansett selvdisiplin fra deg som blir behandlet. Akupunktur kan derfor bare brukes som et godt hjelpemiddel ved vektreduskjon. 

Ved Første konsultasjon kartlegger vi dine behov, veier deg, samt gir en forberedende akupunktur behandling.

Metoden er egentlig en faste metode. Akupunktur behandlingen er ment til å hjelpe kroppen til å holde forbrenningen og energi nivået oppe selv når en faster. Ved Inngangen til behandlingen er det viktig at du spiser mindre en vanlig og lett kost de siste to dagene før du begynner på behandlingen. 

Det er viktig at matinntaket bare reduseres til den egentlige behandlingen starter. En bør unngå gluten, sukker og rødt kjøtt i de siste dagene før behandlingen starter. Dette gjøres for å forberede kroppen på de neste tre ukene.

Gjennomsnittelig går pasienten ned mellom 7 og 13 kg. på 3 uker.

De siste 8 årene har vi redusert vekten til mer enn 500 personer her ved Klinikken. Så vi kan vise til fantastiske resultater.

Book time

Via vår online-booking kan du booke en time hos oss her og nå. Fyll ut skjemaet, og fortell oss hva du trenger hjelp til.
Book Nå

Åpningstider

Mandag
08.00 - 17.00
Tirsdag
08.00 - 17.00
Onsdag
08.00 - 17.00
Torsdag
08.00 - 17.00
Fredag
08.00 - 14.00
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt

Behandling for Alle

En helseklinikk med Kiropraktorer, fysioterapeuter, massør, muskelterapeut, naprapat og akupunktør.
Copyright © 2023 BEHANDLING for ALLE HELSEKLINIKK.