Søvnproblemer

Har du innsovningsproblemer, eller sliter med å sove godt om natten og våkner ofte gjennom natten?

Bestill Time Nå

Via vår online-booking kan du booke en time hos oss her og nå.
Bestill time

Akupunktur er ofte brukt i forbindelse med søvnproblemer, mange opplever at søvnen føles dypere og bedre etter akupunktur behandling. Selv personer som har slitt med søvnproblemer i åresvis, kan ha nytte av akupunktur som behandling.

Det er gjort en rekke studier, og flere rapporter fra Verdens Helse Organisasjon (WHO) kan vise til en positiv effekt med akupunktur mot søvnproblemer. Mennesker med søvnproblemer sliter ofte med andre plager som stress, depresjon, angst og andre psykiske plager som følge av problemer med søvnen.

Det er flere typer problemer når det gjelder søvnen som akupunktur kan brukes mot. Noen sliter med selve innsovningen, mens andre våkner flere ganger om natten. Noen kan være plaget med at de våkner tidlig å ikke kan falle tilbake i søvnen igjen. Akupunktur behandling har hvert brukt i alle disse forskjellige plagene i søvnmønstrene til pasienten.

Akupunktur Alliansen kan vise til gode resultater i behandlingen av pasienter med søvn Problemer.

Book time

Via vår online-booking kan du booke en time hos oss her og nå. Fyll ut skjemaet, og fortell oss hva du trenger hjelp til.
Book Nå

Åpningstider

Mandag
08.00 - 17.00
Tirsdag
08.00 - 17.00
Onsdag
08.00 - 17.00
Torsdag
08.00 - 17.00
Fredag
08.00 - 14.00
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt

Behandling for Alle

En helseklinikk med Kiropraktorer, fysioterapeuter, massør, muskelterapeut, naprapat og akupunktør.
Copyright © 2023 BEHANDLING for ALLE HELSEKLINIKK.