Emosjonelle problemer

Opplever du sorg, angst, sinne eller er du depressiv?

Bestill Time Nå

Via vår online-booking kan du booke en time hos oss her og nå.
Bestill time

De aller fleste mennesker opplever emosjonelle problemer og utfordringer fra tid til annen i livet. Med akupunktur kan du få hjelp til å takle disse problemene, utfordringen på en positive og balanserende måte. 

Følelser som sorg, sinne, bekymring, frykt, glede. Manifisterer seg i forskjellige organer i kroppen. Ubalanserte følelser kan i verste fall føre til alvorlig sykdom over tid. Med akupunktur har kineserne i årtusen behandlet ubalanserte følelser og emosjoner til pasientens beste, og er i mange tilfeller ett godt alternative til vestlig medisinering. Stress i dagens samfunn har ført til at mange mennesker opplever problemer i sitt emosjonelle register. Her ved Akupunktur Alliansen kan du få hjelp til å øke din livskvalitet med tanke på emosjonelle problemer og utfordringer i hverdagen.

Manisk depressive lidelser er ofte et resultat av emosjonelle ubalangser og feilt kosthold. Akupunktur er ofte brukt i behandling av slike lidelser.

Ved Akupunktur Alliansen kan vi vise til gode resultater i behandling av mennesker med emosjonelle utfordringer.

Book time

Via vår online-booking kan du booke en time hos oss her og nå. Fyll ut skjemaet, og fortell oss hva du trenger hjelp til.
Book Nå

Åpningstider

Mandag
08.00 - 17.00
Tirsdag
08.00 - 17.00
Onsdag
08.00 - 17.00
Torsdag
08.00 - 17.00
Fredag
08.00 - 14.00
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt

Behandling for Alle

En helseklinikk med Kiropraktorer, fysioterapeuter, massør, muskelterapeut, naprapat og akupunktør.
Copyright © 2023 BEHANDLING for ALLE HELSEKLINIKK.