Ring ossBestilling
/Gratis funksjonsanalyse
Gratis funksjonsanalyse 2018-03-20T13:20:46+00:00

Gratis funksjonsanalyse

Feilstillinger og uheldige belastninger (gjerne gjentagende belastninger/statiske) kan medvirke til at det utvikles problemer i bevegelsesapparatet og nervesystemet. Dette kan medvirke til smerter av ulik art.

En jevnlig kiropraktisk helsesjekk vil kunne medvirke til å avdekke om kroppen er i balanse eller ikke. Dårlige kroppsholdninger utvikles over tid og en kiropraktor vil gjennom en undersøkelse av kroppen få avdekket om ledd, muskler og nervesystemet fungerer som det skal.

Hos oss får du dette gratis!

Dersom en ved en helsesjekk får avdekket misforhold vil en kiropraktor kunne anbefale behandling som består i å frigjøre låsninger i ledd slik at muskler og nerver fungerer optimalt.

Slik fungerer muskel og nervesystemet 

Fri bevegelse i muskler og ledd gir feedback til nervesystemet. Ved å fremme bevegelse av rygg og nakke vil kiropraktoren medvirke til en bedre helse for arbeidtakerne. Dette vil ha en positiv fysisk og psykisk fordel for arbeidstakerne. Forskning påviser at denne typen problemstillinger (som vi kan gjøre noe med) påvirker tankene og den mentale helsen vår. 

Friske ansatte = produktive ansatte

Hvorfor ta en sjekk av ledd, nerve og muskelsystemer

De fleste av oss går årlig til tannlegen for kontroll og en går til tannlegen ved tannpine (de fleste av oss). Hvorfor ikke gjøre det samme for problemstillinger vi hos Behandling For Alle kan løse.

Ryggvondt og andre problemstillinger i muskelapparatet har en tendens til å gå over, men gjerne ikke uten at det er behov for en sykemelding i kortere periode. Dessuten medvirker mye smerte i bevegelsesapparatet til at det utvikles dårlige kroppsholdninger og at kroppen muskulært blir ubalansert. Dette fører ofte til tilbakefall og ny sykemelding.

En kiropraktor avdekker kroppslig ubalanse i muskel og bevegelsesapparatet og vil gjennom behandling og dialog med pasienten oppfordre til egentiltak for å redusere risiko for tilbakefall. Ved å komme årlig til kontroll hos oss vil vi kunne medvirke til at arbeidstakerne tar helsen og problemstillinger i muskel/bevegelsesapp på alvor. Dette vil kunne medvirke til lavere sykefravær.

En kontroll hos oss er gratis og innebærer ikke krav om oppfølging, men du kan bli rådet til videre oppfølging hos en av våre kiropraktorer.

funksjonsanalyse

Adresse 

Behandling for alle AS

Vilhelm Bjerknes'vei 4

5081 Bergen​

Kontaktinformasjon 

Telefon 55 28 44 40 

post@behandlingforalle.no

https://behandlingforalle.no

Våre kiropraktorer

Olav S Aase

Kiropraktor Olav s Aase

Christoffer Børsheim

Christoffer Børsheim

Arne Korsvold

Kiropraktor Arne Korsvold

Ingrid Hystad

kiropraktor Emily Burgess

Adresse 

Behandling for alle AS

Vilhelm Bjerknes'vei 4

5081 Bergen​

Kontaktinformasjon 

Telefon 55 28 44 40 

post@behandlingforalle.no

https://behandlingforalle.no