Ring ossBestilling
Trykkbølgebehandling 2017-02-17T09:37:43+00:00

Trykkbølgebehandling

Trykkbølgebehandling Trykkbølgebehandling er en veldokumentert behandlingsform og effektivt alternativ til operasjon , bruk av kortison og piller mot langvarige muskulære smerter. Mange opplever å bli kvitt plager etter 1-3 behandlinger.

Vi benytter markedets mest anerkjente trykkbølgeutstyr av merket- Swiss Dolorclast.
Trykkbølgebehandling går ut på å benytte trykkbølger for å starte en rekke fysiologiske reaksjoner i vevet som stimulerer kroppens egne helbredelsesprosesser. Trykkbølgen skader ikke vev, men lager mikroskopisk påvirkninger på vevstrukturen i og utenfor cellen.
Målgruppen for bruk av trykkbølge er de som sliter med muskel- og skjelettplager

Om behandlingen

Før behandlingen starter, foretas det en funksjonell og klinisk undersøkelse. Selve behandlingen varer ca. 5-10 minutter, og gjentas med 7-10 dagers intervall. Mange kan oppleve smertelindring og dermed økt bevegelighet etter behandlingen. Innen 2-4 timer etterpå, kan man oppleve noe sårhet og ømhet.

Etter behandlingen bør man unngå trening og annen aktivitet som engasjerer problemområdet. (ca.48 timer)
3-5 behandlinger er nok

Behandlingen kan oppleves som noe ubehagelig, men det kan også variere i forhold til hvor smertefullt problemområdet var før behandlingen. Varigheten er kort og man begynner også med lav intensitet.

Kontraindikasjoner

Skal ikke brukes samtidig som kortisonbehandling. Det bør være 6-8 uker mellom en injeksjon og trykkbølgebehandling
Akutt inflammasjon i behandlingsområdet
Hjerte- eller sirkulasjonsforstyrrelser
Koagulasjonsforstyrrelser eller blodfortynnende medikamenter
Graviditet eller cancer

Her kan du lese mer om trykkbølgebehandling.

Vi behandler

Tennis- golf albue
Jumpers- og runners knee
PFSS
Schlatters
Akillesplager
Plantarfasciit
Hoftesmerter
Benhinnebetennelse
Kalkskulder
Supra- og infraspinatus tendinitt

Priser

Ordinær behandling

700 NOK

Bestille time til trykkbølgebehandling:

Ved å klikke på ONLINE BOOKING kommer du til portalen for timebestilling. Det vil poppe opp en oversikt over ledige timer når du velger behandler/behandling inne på siden for timebestilling. Når du har bestilt får du en bekreftelse på SMS og du vil også motta en påminnelse dagen før at du har time hos oss.

Du kan også ringe inn en behandlingskonsultasjon på telefon 55 28 44 40. Sentralbordet er betjent man-fre mellom kl 0800-1600, men du kan ringe oss frem til klokken 23.99 for bestilling/rådgivning via vår vakttelefon (55 28 44 40) som også betjenes i helgene.

ONLINE BOOKING

Ring oss på 55 28 44 40 eller bruk vår online løsning for å bestille time. Vi garanterer at du får time i løpet av 24 timer.