Ring ossBestilling
Osteopat i Bergen 2017-02-07T14:12:08+00:00

Trenger du en dyktig Osteopat i Bergen? 

Er du ute etter behandling for medvirkende årsaker til plager i muskel-skjelettsystemet kan osteopaten vår hjelpe deg.

En osteopat er spesielt ute etter å finne årsakssammenhenger til dine smerter. Noen ganger kan plagene dine være et annet sted enn der smerten oppleves.

Gjennom god kartlegging av dine plager finner vi et behandlingsopplegg som passer deg og bidrar til å gi deg en bedre hverdag. 

Adresse 

Behandling for alle AS

Vilhelm Bjerknes'vei 4

5081 Bergen​

Kontaktinformasjon 

Telefon 55 28 44 40 

post@behandlingforalle.no

https://behandlingforalle.no

Plager vi behandler

Osteopati kan behandle mange forskjellige plager. Her er et utdrag av plager våre pasienter ofte kommer til oss med. 

  • Ryggsmerter
  • Svimmelhet
  • Hofte, kne og ankelproblemer
  • Nakke, skuldre og armproblemer
  • Idrettskader
  • Bekkenløsning
  • Menstruasjonsmerter
  • Småbarnskolikk
  • Inkontinens
  • Kjeveproblematikk
Osteopat Bergen

Førstegangskonsultasjon 600,-  Videre behandling 450,- 

Vår Osteopat 

Oesteopat Thomas Mo

Thomas Mo

Osteopater behandler ikke bare muskler og ledd, men også bindevevsnettverket i kroppen. Ditt bindevev omslutter muskler, ledd, knokler, indre organer, blodårer, lymfe og nerver.

Dersom du vil vite mer om Osteopati kan du lese mer på nettsidene til Norsk Osteopat forbund. 

Osteopati
Undersøkelse

Du vil først få en undersøkelse som vil avdekke mulige sammenhenger til plagene dine. Vurdering av holdning og bevegelighetstester er en del av denne forundersøkelsen. Fleksibilitet i kroppens bløtdelsvev blir også sjekket før videre behandlingsopplegg utarbeides i samarbeid med deg.

Behandling og oppfølging

Vi er opptatt av din velbefinnende og en viktig del av vårt behandlingsopplegg er å veilede deg til best mulig mestre og forebygge plagene dine. Forskning viser at en målsetning med behandlingen bør være at gjenopptagelse av daglige aktiviteter skal skje raskt.

Ved behandling hos oss gir vi deg instruksjon i enkle hjemmeøvelser utfra behov og evner. Vi vet at mosjon og egentrening er gunstig for de fleste pasienter med smertesymptomer og belastningslidelser.

Hos oss kan du også få tilbud om rehabiliterende spesialtrening under kyndig veiledning. Vår osteopat utfører denne type behandlingsopplegg og vi samarbeider med kvalifiserte treningsterapeuter.

Bestille time til osteopati:

Ved å klikke på ONLINE BOOKING kommer du til portalen for timebestilling. Det vil poppe opp en oversikt over ledige timer når du velger behandler/behandling inne på siden for timebestilling. Når du har bestilt får du en bekreftelse på SMS og du vil også motta en påminnelse dagen før at du har time hos oss.

Du kan også ringe inn en behandlingskonsultasjon på telefon 55 28 44 40. Sentralbordet er betjent man-fre mellom kl 0800-1600, men du kan ringe oss frem til klokken 23.99 for bestilling/rådgivning via vår vakttelefon (55 28 44 40) som også betjenes i helgene.

ONLINE BOOKING

Ring oss på 55 28 44 40 eller bruk vår online løsning for å bestille time. Vi garanterer at du får time i løpet av 24 timer.