Ring ossBestilling
Muskelterapi og idrettsmassasje 2017-02-07T14:13:18+00:00

Trenger du hjelp av en muskelterapeut? 

De fleste av oss har opplevd spenninger i muskulaturen. Dårlige arbeidsstillinger, overanstrengelser, men også stress, sinne og angst kan medvirke til at det oppstår muskulære spenninger som forårsaker dårlig blodsirkulasjon og utløser smertetilstander i kroppen.

En muskelterapeut arbeider med å løse opp slike til tider smertefulle spenninger i kroppen, for eksempel i rygg, nakke, skuldre, hofter og knær.

Denne behandlingsformen øker kroppens følelse av velvære. Undersøkelser viser også at muskel- og massasjeterapi øker lymfesirkulasjon, kan senke blodtrykket, gir høyere stress- og smertetoleranse, bedre kontakt med muskulatur og forbedre koordinasjon.

Våre muskel- og massasjeterapeuter arbeider tett med våre kiropraktorer og et felles mål er optimal behandling for deg.

Vi tilbyr også medisinsk fibromassasje som du kan lese mer om her.
Bruksområde

Rehabilitering etter skader
Restitusjon, for eksempel etter harde treningsøkter
Vil oppnå kroppslig velvære

Priser

20 minutter

400 NOK

40 minutter

800 NOK

Bestille time

Ved å klikke på ONLINE BOOKING kommer du til portalen for timebestilling. Det vil poppe opp en oversikt over ledige timer når du velger behandler/behandling inne på siden for timebestilling. Når du har bestilt får du en bekreftelse på SMS og du vil også motta en påminnelse dagen før at du har time hos oss.

Du kan også ringe inn en behandlingskonsultasjon på telefon 55 28 44 40. Sentralbordet er betjent man-fre mellom kl 0800-1600, men du kan ringe oss frem til klokken 23.99 for bestilling/rådgivning via vår vakttelefon (55 28 44 40) som også betjenes i helgene.

ONLINE BOOKING

Ring oss på 55 28 44 40 eller bruk vår online løsning for å bestille time. Vi garanterer at du får time i løpet av 24 timer. 

  • Kiropraktikk
  • Osteopati
  • akupunktur
  • Fysioterapi
  • Andre tjenester
Muskelterapi

Vi har et variert tilbud innen kiropraktikk som strekker seg fra behandling av idrettsskader til rehabilitering etter ulykker.