Ring ossBestilling
Fysioterapeut i Bergen 2017-11-06T20:33:53+00:00
fysioterapeut i bergen

Har du behov for en god fysioterapeut i Bergen? 

Våre fysioterapeuter behandler mennesker med nedsatt funksjon etter fysiske skader, sykdom eller lidelser. Veiledning til opptrening og rehabilitering er en viktig del av arbeidet og behandlingen. Våre fysioterapeuter har tilleggsutdannelse og har erfaring med bruk av ulike behandlingsteknikker, deriblant akupunktur og massasje/muskelterapi-teknikker.

Adresse

Behandling for alle AS

Vilhelm Bjerknes'vei 4

5081 Bergen​

Kontaktinformasjon

Telefon 55 28 44 40

post@behandlingforalle.no

https://behandlingforalle.no

skuldersmerter

Førstegangskonsultasjon 600 NOK

Videre behandling 450 NOK

Våre fysioterapeuter

Hilde Nordtveit

Fysioterapeut Hilde Nortdtveit

Bernt Inge Stranden Harøy

Bernt Inge Stranden Harøy

Trygderefusjon ved fysioterapibehandling

Våre fysioterapeuter er private og har ikke kommunalt tilskudd. For pasienter med henvisning så tilbyr vi de tre (3) første konsultasjonene for kroner 300. Hos oss vil du kunne få time på dagen og unngå ventetid.


Behandlingsforløp fysioterapi 

1. Klinisk undersøkelse

Før behandlingen starter inspiserer vi din kroppsholdning og –bygning. Vi kontrollerer muskulatur og bevegelsesmønstre før vi systematisk lokaliserer feilfunksjoner i ledd- og muskulatur. Dette gjør vi for å vurdere om dysfunksjoner er årsaken til dine smertesymptomer.

Etter den kliniske undersøkelsen vil vi vurdere om du har behov for røntgenundersøkelse eller andre undersøkelser før en diagnose kan stilles og eventuell behandling starter opp.

2. Tilpasset behandling

Vi er opptatt av din velbefinnende og en viktig del av vårt behandlingsopplegg er å veilede deg til best mulig mestre og forebygge plagene dine. Forskning viser at en målsetning med behandlingen bør være at gjenopptagelse av daglige aktiviteter skal skje raskt.
Ved behandling hos oss gir vi deg instruksjon i enkle hjemmeøvelser utfra dine behov og evner. Vi vet at mosjon og egentrening er gunstig for de fleste pasienter med smertesymptomer og belastningslidelser.

Hos oss kan du også få tilbud om rehabiliterende spesialtrening under kyndig veiledning. Vi har fysioterapeuter som utfører denne type behandlingsopplegg.

Bestille time til fysioterapi i Bergen

Ved å klikke på ONLINE BOOKING kommer du til portalen for timebestilling. Det vil poppe opp en oversikt over ledige timer når du velger behandler/behandling inne på siden for timebestilling. Når du har bestilt får du en bekreftelse på SMS og du vil også motta en påminnelse dagen før at du har time hos oss.
Du kan også ringe inn en behandlingskonsultasjon på telefon 55 28 44 40. Sentralbordet er betjent man-fre mellom kl 0800-1600, men du kan ringe oss frem til klokken 23.99 for bestilling/rådgivning via vår vakttelefon (55 28 44 40) som også betjenes i helgene.

ONLINE BOOKING

Ring oss på 55 28 44 40 eller bruk vår online løsning for å bestille time. Vi garanterer at du får time i løpet av 24 timer.