Ring ossBestilling
Behandling av barn 2018-03-26T20:57:56+00:00

Behandling av barn

Hos oss har vi erfaring med behandling av barn både nyfødte og barn i barnehage- og skolealder. Barn kan være plaget av smerter tilsvarende voksne, men uttrykker seg på en annen måte.

Våre behandlere har erfaring og kan kommunisere med barn for å finne ut mer om hvorfor smertene forårsaker gråt, irritasjon og for eksempel får søvnvansker på grunn av plagene. Opphavet til plagene hos barn kan være knyttet til komplisert fødsel og vanskelige svangerskap. For barn kan også sovestilling medvirke til at plager oppstår. På lik linje med voksne vil også uhell som fall og inaktivitet over tid kunne utløse smerter i kroppen, herunder muskel- og skjelettplager.

Hva kan vi hjelpe ditt barn med?

En undersøkelse hos oss vil kunne avdekke om det er oppstått nedsatte funksjoner i kroppen, for eksempel i ryggsøylen. Låsninger i rygg-, nakkesøyle og kraniet kan ha oppstått som følger av en komplisert fødsel, seteleie og ved akutte keisersnitt. Våre behandlere har god erfaring med å avklare om kroppslige funksjoner og bevegelsesapparatet er inntakt. Dette er svært viktig om barnet skal utvikle seg optimalt.

Ofte hjelper vår behandling også for kolikkbarn og for eksempel ved sengevæting, men vi understreker at vi ikke behandler denne type plager direkte.

Behandlingstilbud

Spebarnsalder kolikk
økt/endret gråtemønster
suge/ammevansker
intoleranse for mageleie
søvnproblemer
KISS/KIDD Barnehagealder gangeproblematikk / feilstilling i fot
haltende gange
søvnproblemer
hodepine Skolealder sengevæting
holdningsproblematikk
hodepine / migrene
belastningsskader
idrettsskader
stivhet og anspenthet i nakke / rygg Ungdomsalder idrettsskader
holdningsproblematikk
belastningsskader – idrettsskader
vekstsoneskader (Scheurmanns, Schlatter’s, smerte i hæl)
hodepine / migrene
stivhet og anspenthet i nakke / rygg

Bestille time

Ved å klikke på ONLINE BOOKING kommer du til portalen for timebestilling. Det vil poppe opp en oversikt over ledige timer når du velger behandler/behandling inne på siden for timebestilling. Når du har bestilt får du en bekreftelse på SMS og du vil også motta en påminnelse dagen før at du har time hos oss.

Du kan også ringe inn en behandlingskonsultasjon på telefon 55 28 44 40. Sentralbordet er betjent man-fre mellom kl 0800-1600, men du kan ringe oss frem til klokken 23.99 for bestilling/rådgivning via vår vakttelefon (55 28 44 40) som også betjenes i helgene.

ONLINE BOOKING

Ring oss på 55 28 44 40 eller bruk vår online løsning for å bestille time. Vi garanterer at du får time i løpet av 24 timer.